Välj en sida

Teckna en prenumeration på Världen idag
så går 500 kronor till TV Vision Sveriges arbete.

Du bidrar genom detta med en tegelsten till att bygga Nehamja-muren runt om TV Vision Sveriges arbete.

Du får dessutom dessa tre premier:

nuBibeln slimline – svart cabra

nuBibeln är en svensk översättning från grundtexten, som är både läsvänlig och texttrogen. Översättningen är framtagen av Biblica, Internationella Bibelsällskapet, en världsvid organisation som under 200 år hjälpt människor att ta del av Guds ord.

Genom krig och fred av Isabella Stakset

En dag 1994 krossades Isabellas elvaåriga hjärta. När pappa svek kom rebelliskheten och hatet in. Isabella skildrar sedan mötet med den kriminelle gangsterrapparen Sebastian, deras resa genom krig och fred och stegenrakt in i Guds öppna famn.

Olika och jämlika av Olof Edsinger

Kan man tro på jämlikhet mellan könen utan att kalla sig feminist? Finns det vetenskapligt bevisade skillnader mellan kvinnor och män? Detta är exempel på frågor som behandlas i denna bok.

Världen idag DIGITAL 129:-

Du får tillgång till vår e-tidning och allt på varldenidag.se samt vårt nyhetsbrev som distribueras via e-post.

Världen idag HELG 159:-

Du får torsdagstidningen hemskickad. Dessutom får du tillgång till vår e-tidning och allt på varldenidag.se samt vårt nyhetsbrev som distribueras via e-post.

Världen idag PAPPER 189:-

Du får tidningen hemskickad tre dagar i veckan (tisdag, onsdag och torsdag). Dessutom får du tillgång till vår e-tidning och allt på varldenidag.se samt vårt nyhetsbrev som distribueras via e-post.

Jonas Adolfsson

Tf chefredaktör och ansvarig utgivare Världen idag

Världen idag är en tydlig, saklig och varm kristen nyhetstidning i mediebruset. Tidningen ges ut varje tisdag, onsdag och torsdag som pappers- och e-tidning, samt varje lördag som e-tidning. Vi finns ständigt på webben!

Posta talongen kostnadsfritt eller kontakta oss via tel: 018-430 40 50 eller e-post: kundtjanst@varldenidag.se